We annuleren de toepassing in "Vrienden" in Odnoklassniki

In elk sociaal netwerk kun je zowel je oude kennissen als mensen met dezelfde interesses toevoegen "Friends". Als u per ongeluk een verzoek aan een persoon heeft verzonden, of gewoon van gedachten bent veranderd over het toevoegen van een gebruiker, is het goed mogelijk om het te annuleren zonder te wachten totdat het aan die kant wordt geaccepteerd of afgewezen.

Over "Vrienden" in Odnoklassniki

Tot voor kort was het sociale netwerk alleen "Friends" - dat wil zeggen, de persoon heeft je aanvraag geaccepteerd, jullie hebben elkaar allemaal getoond "Friends" en kon de feed-updates bekijken. Maar nu verscheen in de dienst "Abonnees" - zo iemand kan uw aanvraag niet accepteren of negeren, en u zult uzelf op deze lijst vinden totdat u een antwoord ontvangt. Het is opmerkelijk dat u in dit geval updates van de nieuwsfeed van deze gebruiker kunt bekijken, maar hij is niet van u.

Methode 1: Annuleer de applicatie

Stel dat je per ongeluk een verzoek indient en hier blijft "Abonnee" en wacht tot de gebruiker je van daaruit uitsluit, niet wil. Zo ja, gebruik deze instructie:

  1. Klik na het verzenden van het verzoek op de ellips, die zich rechts van de knop zal bevinden "Verzoek verzonden" op de pagina van een andere persoon.
  2. Klik in de lijst met acties onderaan op "Bieding annuleren".

U kunt dus al uw verzoeken beheren om toe te voegen "Friends".

Methode 2: Abonneren per persoon

Als u de nieuwsfeed van een persoon wilt bekijken, maar hem niet echt een verzoek wilt sturen om toe te voegen "Friends", je kunt je gewoon abonneren, zonder meldingen te sturen en jezelf niet laten weten. Je kunt het als volgt doen:

  1. Ga naar de pagina van de gebruiker die u interesseert. Rechts van de oranje knop "Vrienden toevoegen" Klik op het ellipspictogram.
  2. Klik in het vervolgkeuzemenu op "Toevoegen aan tape". In dit geval wordt u geabonneerd op de persoon, maar de melding hierover komt niet bij hem op.

Methode 3: Annuleer de applicatie vanaf de telefoon

Voor degenen die per ongeluk een verzoek hebben verzonden om toe te voegen "Friends"Terwijl u tegelijkertijd vanuit een mobiele applicatie zit, is er ook een manier om snel een onnodige applicatie te annuleren.

De instructie in deze zaak ziet er ook vrij eenvoudig uit:

  1. Als u nog steeds niet de pagina hebt verlaten van de persoon die per ongeluk een verzoek heeft verzonden om toe te voegen "Friends"blijf dan daar. Als u zijn pagina al hebt verlaten en er vervolgens naar terugkeert, anders wordt de toepassing niet geannuleerd.
  2. In plaats van een knop "Voeg toe als vriend" er zou een knop moeten verschijnen "Verzoek verzonden". Klik erop. Klik in het menu op de optie "Verzoek annuleren".

Zoals je kunt zien, annuleer je de applicatie om toe te voegen "Friends" eenvoudig genoeg, maar als u nog steeds updates van een gebruiker wilt zien, kunt u zich er eenvoudig op abonneren.

Bekijk de video: Overvloeimodi in Adobe Photoshop (Januari- 2020).

Loading...